Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 11:21 - УЧИТЕЛИ ОТ КАРЛОВО БЛАГОДАРЯТ НА "ЛЕТЕРА" ЗА КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС
Автор: lettera Категория: Изкуство   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
0



 До:      доц. д-р Димитър Арнаудов
             г-н Асен Василев - старши експерт по ОНГО
             Издателство „Летера” ЕООД

 
Уважаеми г-н Арнаудов,
г-н Василев и представители на издателство „Летера” ЕООД,

 

Сърдечно благодарим за предоставената ни възможност да участваме в квалификационен курс-практикум на тема „Методическата философия на обучението и реторичните и заявления за учебния процес”, състоял се от 14-16.01.2011 г. в гр. Пловдив.

Изказваме нашето задоволство, удовлетворение и топли чувства към доц. д-р Димитър Арнаудов, който в рамките на три дни ни потопи в необятната материя на историческото познание в методически аспект, като ни накара да се почустваме значими, можещи и търсещи.

Имайки предвид, че познаваме г-н Арнаудов с неговия новаторски дух, нестандартни идеи и различен поглед върху историята, а защо не и върху съвремието с неговите исторически измерения смятаме, че проведеният курс с предварително заложената програма, оправда напълно нашите очаквания. Всичко в програмата бе дозирано, премерено и планувано до съвършенство. За нас г-н Арнаудов с концепцията му за методическата философия на обучението и посланията и към учебния процес, както и цялостния му поглед върху  образователната система, ни карат да мисилим, че той е в основата на изградена школа по Методика на обучението по история, като макар и в непълна степен се чувстваме съпричастни с тази школа, особено след проведения курс. Този курс за нас бе особено полезен, необходим и своевременен, та дори и от гледна точка - „да сверим часовниците си”.

Благодарим на издателство „Летера” ЕООД за коректните взаимоотношения, както и на г-н Асен Василев – старши експерт по Обществени науки и гражданско образование за организацията, провеждането и реализирането на курса, както и за безрезервната подкрепа към участващите в него!

            Очакваме с нетърпение предстоящи инициативи със същия лектор, а защо не и в практическа насока – открит урок и с негово участие, защото сме сигурни, че има какво да се види.

  

Гр. Карлово                                      С уважение:

28.01.2011 г.                                             Мария Друнина – ОУ „Св. СВ. Кирил и Методий”

        Росица Георгиева – СОУ „Васил Левски”

        Пенка Гънчева - СОУ „Васил Левски”




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lettera
Категория: Изкуство
Прочетен: 73781
Постинги: 14
Коментари: 0
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930